Punem reflectorul pe talentele și resursele locale și consolidăm rețeaua oamenilor cu inițiativă.

Campania se derulează în luna Martie, Luna Femeii, o perioadă oportună de a pune reflectorul pe femeile care se implică în dezvoltarea comunității fiind un exemplu de spirit civic, de filantropie și de apartenență la comunitate. Vrem să oferim astfel modele de inspirație, modele de urmat pentru întreaga comunitate dar mai ales pentru tinerele generații.
 
Cum funcționează campania Luna Femeii cu inițiativă în Buzău:
  • În urma nominalizărilor venite din comunitate, am identificat 31 de femei care prin activitatea lor au adus o contribuție în bine în comunitatea buzoiană.
  • În fiecare zi din luna martie vom publica pe paginile de social media ale Fundației Comunitare Buzău și pe fcbz.ro povestea fiecărei femei cu inițiativă nominalizată în acest an astfel că vom avea 31 de femei cu 31 de povești inspiraționale pentru alte femei din comunitate.
  • Împreună cu femei de succes care ni s-au alăturat în acest demers, mergem în licee din Buzău, în cadrul unor evenimente inspiraționale și motivaționale pentru elevele de liceu.
Campania Luna Femeii a fost lansată în martie 2021, se află astăzi la a patra ediție și face parte din misiunea Fundației Comunitare Buzău de a promova și susține oamenii cu inițiativă din Buzău. În fiecare an, această campanie a avut mare succes, fapt ce ne demonstrează încă o dată nevoia buzoienilor de modele pozitive reale din comunitate.
 
PARTENERI: Mulțumim pentru susținere: Clinica Angi San, Shopping City Buzău, Hotel Pietroasa, Dasha.ro, Flori de Zai, AT Sweets Cofetaria, Librările Cărturești, AVON și Elcargid.

Femei cu inițiativă în Buzău – 2024

Campania Luna Femeii cu inițiativă în Buzău în Shopping City Buzau

Recomandările comunității sunt premiate

Femeile din viața noastră, cu care ne mândrim

Intră aici și numește femeia din viața ta cu care te mândrești și poți câștiga un weekend cu o mașină electrică, oferit de partenerul nostru Elcargid. Poate fi o prietenă, o colegă, mama, sora, fiica, orice femei pe care o apreciezi pentru ceea ce face, pentru cum face și despre care poți zice cu bucurie Mă mândresc să o cunosc!

 

Participă până pe 31 martie, apoi vom trage la sorți nominalizarea norocoasă și o vom premia cu un weekend cu o mașină electrică.

 

Haideți să punem reflectorul pe femeile care fac diferența, pe femeile care se implică, pe femeile cu care ne mândrim!

Apariții în presă

Gala Femeii cu Inițiativă în Buzău