Hasdeeni pentru Hasdeeni

Absolvenții Colegiului Național “B.P. Hasdeu” Buzău investesc în generațiile următoare.

ÎNCURAJĂM ȘI PREMIEM EXCELENȚA

ÎMPREUNĂ TRIMITEM BUZOIENII ÎN CHICAGO

Contribuie și tu pentru participarea echipei de robotică Hearts of RoBots a Colegiului Național B.P. Hasdeu la The Chicago Robotics Invitational în iulie 2024, în Chicago, SUA. 

Donează pentru tinerii excepționali din Buzău! Împreună le dăm aripi!

ÎMPREUNĂ PENTRU ADULȚII DE MÂINE

Liceenii de azi sunt adulții de mâine și vedem în ei membri ai comunității care aduc plus de valoare și contribuie la dezvoltarea locală. Educația este sursa noastră de valoare și ne dorim nu numai să primim talente din această comunitate, ci și să contribuim în mod activ la dezvoltarea ei.

Lansat în 2023, FONDUL DE BURSE BP HASDEU, construit cu sprijinul donațiilor Alumni ai Colegiului Național “B.P. Hasdeu” Buzău – promoția 2003, a oferit 2 burse de câte 3400 RON către elevi excepționali, aflați în situații vulnerabile.

DE CE SĂ CONTRIBUI lA FONDUL DE BURSE BP HASDEU

 

ÎMPREUNĂ DĂM ARIPI ELEVILOR EXCEPȚIONALI DE LA COLEGIUL NAȚIONAL “B.P. HASDEU”

Actul de donație ori sponsorizare către Fondul de Burse BP Hasdeu dedicat elevilor excepționali din Colegiul Național “B.P. Hasdeu” Buzău este un mod minunat prin care absolvenții pot contribui la dezvoltarea educației, pot exprima recunoștința față de alma mater și pot crea un impact durabil în viețile tinerilor talentați.

Această inițiativă nu doar că sprijină elevii, dar și întărește comunitatea colegiului, investește în viitor și inspiră generozitate în rândul tuturor celor implicați.

 • Sprijinim generațiile viitoare

 • Arătăm recunoștință și reciprocitate
 • Întărim comunitatea colegiului
 • Investim în educație
 • Avem un impact pe termen lung
 • Oferim un exemplu
 • Relaționare și networking
 • Oportunități pentru mentorat și colaborare

MAI EXACT

Indiferent de locul din țară ori din lume în care ai ales să îți trăiești viața, să își construiești cariera sau să-și întemeiezi o familie, ai acum ocazia, prin acest fond, să investești în dezvoltarea, premierea și sprijinirea educațională a unor elevi excepționali din Colegiul Național “B.P. Hasdeu” Buzău.

Prin acest fond, oferim:

 • premii în bani oferite elevilor olimpici
 • oportunități de mentorat și colaborare între absolvenții colegiului și elevii actuali
 • burse anuale de merit și sprijin pentru elevii excepționali ai colegiului
 • eveniment anual de premiere a excelenței, prin care aducem împreună generațiile anterioare și generațiile actuale, partenerii fondului, donatorii, reprezentanții companiilor, autorităților locale.

CUM TE POȚI IMPLICA

Donează online cu cardul aici (pentru persoane fizice) sau solicită pe email un contract de sponsorizare pentru redirecționarea a 20% din impozitul pe profit (pentru companii)

DONEAZĂ
BURSĂ ANUALĂ

Contribuie la fondul de burse de merit și sprijin, în valoare de 4.000 de lei/an pentru un tânăr excepțional sau cu rezultate extraordinare și oferă-i încredere!

ÎMPREUNĂ PENTRU
EXCELENȚĂ

Împreună cu colegii tăi din generație, cu ocazia aniversării absolvirii, strângeți o sumă pe care să o redirecționați către Fondul de Burse BP Hasdeu.

OFERĂ
OPORTUNITĂȚI

Împărtășește celor mai tineri din lecțiile tale și oferă-le ocazia să dobândească experiență prin mentorat, internship sau chiar un job în campania ta.

Toți donatorii și sponsorii acestui fond vor fi invitați la evenimentul de premiere a bursierilor, pentru a îi cunoaște și premia.

ÎMPREUNĂ PENTRU EXCELENȚĂ

Oferă tinerilor talentați din Colegiul Național “B.P. Hasdeu” Buzău șansa, încurajarea și recunoașterea necesară pentru a-și dezvolta potențialul și pentru a-și îndeplini visurile. Prin burse de merit, burse de sprijin și premii pentru excelență, absolvenții generațiilor anterioare contribuie direct la viitorul generațiilor actuale. Fii parte din povestea lor!


DESPRE FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU

Fundația Comunitară Buzău este un ONG care acționează în aria județului Buzău. A fost înființată în 2018 ca Grup de Inițiativă și ulterior în 2019 a obținut statutul juridic de fundație comunitară. Procesul de înființare ca Grup de Inițiativă a constat în strângerea din comunitate a sumei de 50.000 USD, sumă strânsă în mare parte cu sprijinul absolvenților Colegiului Național BP Hasdeu.

Fundația Comunitară Buzău este o organizație non-guvernamentală și non-profit care construiește contexte favorabile (fonduri, programe, evenimente) pentru ca resursele locale să se întâlnească cu inițiativele și să genereze astfel proiecte ce dezvoltă potențialul comunității buzoiene.Fundația Comunitară Buzău face parte dintr-o rețea națională de 18 fundații comunitare și este membră a Federației Fundațiilor Comunitare din România.

CONTACT

Fundația Comunitară Buzău
str. Victoriei, nr. 9, Buzău
Mihaela Gavrilă, Director Executiv
Telefon 0774.942.170
email: contact@fcbz.ro