CUM POȚI SĂ CONTRIBUI

Implică-te în dezvoltarea comunității buzoiene

CUM POȚI SĂ CONTRIBUI

Implică-te în dezvoltarea comunității buzoiene

Cum poți construi cu noi, ca persoană fizică?

Cum poți construi cu noi, persoană fizică?

Cum poți construi cu noi?

Cum poți construi cu noi?

De ce?

A face bine într-un mod strategic și constant e un job în sine pentru membrii echipei Fundației Comunitare Buzău. Sunt campanii de organizat, donații de strâns, întâlniri de stabilit, relații de creat, ONG-uri de susținut și consiliat, proiecte de monitorizat, rezultate de raportat, legături de menținut, soluții de găsit, lucruri noi de învățat. De asemenea, pentru proiectele pe care le desfășurăm avem costuri administrative: internet, birotică, chirie sediu, utilități etc. Deci orice donație pentru Fundația Comunitară Buzău ne ajută implicit să ne concentrăm mai bine pe proiecte și să ne facem munca mai cu spor pentru că diminuează stresul zilei de mâine.

Fii fundraiser

Ce înseamnă asta? Înseamnă că dacă preiei inițiativa, și tu ai puterea de a mobiliza o schimbare în cercurile tale! Organizează o strângere de fonduri sub umbrela Fundației Comunitare Buzău pe Galantom: zi de naștere, botez, alergare, prânz, etc, și direcționează banii către o cauză apropiată sufletului tău. Noi te vom ajuta să te asiguri că ONG-ul sau persoanele ajutate de donația ta își fac treaba și că orice contribuție este investită cu un plan în minte, așa încât pic cu pic să se construiască o schimbare durabilă. Scrie-ne pe contact@fcbz.ro pentru detalii.

Redirecționează 3,5% din impozit

Ai posibilitatea de a direcționa o parte din impozitul plătit la stat către o organizație pe care vrei să o susții. Mai exact, nu plătești nimic în plus, doar alegi unde să meargă taxele pe care oricum le dai.
Poți direcționa 3,5% din impozit, timp de 2 ani, către Fundația Comunitară Buzău. Tot ce trebuie să faci este să dai un click mai jos:

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU

CIF: 41937262

CONT: RO40 RNCB 0096 1657 7133 0001

BANCA: BCR

Pentru companii

Pentru companii

Pentru companii

Pentru companii

20% din impozitul pe profit

Firmele din România pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit datorat Statului și în limita a 0,5% din cifra de afaceri a firmei. Impozitul pe profit se diminuează cu suma aferentă sponsorizării, cheltuiala fiind astfel deductibilă. Este modul cel mai simplu de a direcționa o parte din taxele tale către cauze din comunitate și de a vedea cu ochii tăi rezultatele.

Construim împreună un fond numit

Dacă îți dorești să investești pentru dezvoltarea unui anumit domeniu la nivelul comunității noastre, dar nu ai resursele umane care să cerceteze, dezvolte un plan strategic și să monitorizeze implementarea, poți crea împreună cu Fundația Comunitară Buzău un fond numit. Noi oferim consultanță pentru cum vor ajunge banii tăi în comunitate, iar fondul primește numele tău.

Construim împreună un fond tematic

Un fond tematic este un fond construit în vederea finanțării strategice de proiecte pe o anumită tema, la care punem la aceeași masă mai mulți donatori interesați de domeniu, persoane juridice și/sau fizice. Construirea lui se face împreună, cu consilierea noastră, iar implementarea este de asemenea monitorizată de către Fundația Comunitară Buzău.

Sponsorizează un eveniment

Poți ajuta activitatea fundației și prin micșorarea costurilor evenimentelor și campaniilor pe care le organizăm. Sponsorizează evenimentele noastre cu produse, servicii, spațiu de desfășurare, etc. Noi vom menționa sponsorii pe toate materialele noastre, iar buzoienii vor afla treptat în număr tot mai mare de interesul companiei tale pentru comunitate.