Construiește un fond

Corporații au donat în 2022

Corporații au donat în 2023

Ce înseamnă?

Dacă îți dorești să investești pentru dezvoltarea unui domeniu la nivelul comunității noastre, dar nu ai resursele umane care să cerceteze, dezvolte un plan și să monitorizeze implementarea, poți crea împreună cu Fundația un fond. Noi oferim consultanță pentru cum vor ajunge banii tăi în comunitate. Poți alege să construim împreună un fond numit sau tematic.

Un fond numit este modalitatea prin care o companie poate susține cauze locale într-un mod personalizat, conectat cu nevoile comunității și cu specificul său. Fondul poartă numele companiei și reprezintă dorințele acesteia de implicare în comunitate în domenii de interes. Fondul este gestionat de fundație, în funcție de obiectivele stabilite.

Un fond tematic este un fond construit în vederea finanțării strategice de proiecte pe o anumită tema, la care punem la aceeași masă mai mulți donatori interesați de domeniu, persoane juridice și/sau fizice. Construirea lui se face împreună, cu consilierea noastră, iar implementarea este de asemenea monitorizată de către Fundația Comunitară Buzău.

Știi mereu unde merg banii tăi.

Din fondul creat, Fundația Comunitară Buzău acordă finanțări către organizații locale sau grupuri de inițiativă care desfășoară proiecte în domeniile alese. Periodic, fundația realizează evaluări asupra evoluției proiectelor finanțate și comunică rezultatele companiei, iar angajații companiei se pot implica în diverse etape din fond: selecție proiecte, vizite, voluntariat în proiectele finanțate.