boomerang podcast

CONVERSAȚII CU IMPACT ÎN COMUNITATE

Influencer de fapte bune

boomerang este un proiect inedit al cărui concept a fost gândit și lansat în Buzău de Fundația Comunitară Buzău în parteneriat cu elevii de la Colegiul Bogdan Petriceicu Hasdeu. Prin acest proiect, care este un  podcast video, ne dorim să aducem în fața publicului buzoian, și nu numai, oameni și conversații cu impact în comunitate. Subiectele pe care punem reflectorul sunt educația și filantropia

Educația pentru că ne ajută sa ne dezvoltam in plan profesional si personal, iar filantropia pentru ca ne face mai implicati si mai empatici cu cei din jurul nostru si astfel putem sa miscam lucrurile acolo unde este potential de dezvoltare.

Vezi cel mai recent episod

Vezi toate episoadele

conversatii cu impact în comunitate

Oamenii de lângă noi au povești interesante de viață care merită împărtășite și promovate pentru a crea exemple de urmat chiar de lângă noi. Sunt oameni lângă noi care au reușit să își depășească barierele și care au atins rezultate excepționale în plan personal și profesional iar aceste experiențe de viața pe care ei le oferă se întorc în comunitate ca un boomerang cu sfaturi și idei care pot avea un impact considerabil pentru a ne motiva și inspira să facem cu sens tot ceea ce facem.

  Despre boomerang

  Podcastul spune povestea omului care aduce un impact pozitiv în comunitate (cine este, ce fel de copilărie a avut, ce traseu profesional a urmat cu toate provocarile prin care a trecut, cine l-a influențat, ce lecții învățat și ce sfaturi are pentru noi).

  Într-o lume din ce în ce mai robotizată, latura umană este cea care face diferența. Poveștile semenilor noștri împărtășite într-un cadru deschis, autentic, fără perdea ne aduc mai aproape unii de alții și au puterea de a ne uni ca și comunitate în căutarea de soluții la nevoi comune.


  boomerang podcast este un podcast gândit și lansat de Fundatia Comunitara Buzau și elevii de la Colegiul National B.P. Hasdeu Buzau în studioul Media HDu ca un proiect hibrid care încurajează colaborarea între membrii comunității și între generații. Prin acest podcast ne dorim să promovăm oameni de succes din Buzău din diverse domenii care prin activitatea lor pot inspira și motiva comunitatea buzoiană să se dezvolte. Putem crea astfel modele de urmat chiar de la noi din comunitate.

  Mulțumim UniCredit pentru încredere!

  Abonează-te

  Nu rata nicio ediție! Abonându-te la boomerang podcast, vei fi mereu la curent cu cele mai recente episoade și vei avea ocazia să participi la evenimentele speciale organizate exclusiv pentru ascultătorii noștri.

  Abonează-te

  Nu rata nicio ediție! Abonându-te la boomerang podcast, vei fi mereu la curent cu cele mai recente episoade și vei avea ocazia să participi la evenimentele speciale organizate exclusiv pentru ascultătorii noștri.

  Galerie foto

  Imagini in studioul MediaHDU

  Cum te poți implica:

  Recomandă un invitat pentru următorul episod

  Implică-te voluntar în producția podcast-ului