Fundația Comunitară Buzău

Serile sociale

Evenimente de networking local prin care generăm idei noi, împreună.

Lansat în iunie 2022, Seri Sociale este un eveniment de networking și generator de idei pentru dezvoltarea comunității buzoiene. Prin întâlnirile din cadrul Serilor Sociale, Fundația Comunitară Buzău își propune să aducă împreună, o dată pe lună, oameni reprezentativi din comunitatea buzoiană, cu scopul de a identifica resurse, nevoi, oameni cu inițiativă din comunitate, dar și de a genera soluții și idei de proiecte locale care pot îmbunătăți calitatea vieții. Conceptul evenimentului este dezvoltat și implementat de echipa Fundației Comunitare Buzău în parteneriat cu Hotel Pietroasa.

Serile Sociale continuă, lună de lună, de fiecare dată cu un alt grup și altă tematică. Întâlnirea a cincea, din luna Octombrie, va fi dedicată Antreprenorilor.

Pentru a rămâne informat și conectat la demersul acestui eveniment ne puteți urmări pe pagina noastră de social media, unde postăm rezultatul acestor întâlniri. Iar pentru nevoi identificate, idei, propuneri sau sponsorizări către Fundația Comunitară Buzău ne puteți contacta direct pe adresa de email contact@fcbz.ro.