Cercul de Donatori este un mecanism de strângere de fonduri care face parte din rețeaua națională TFN România, o inițiativă a Fundației Comunitare Buzău cu sprijinul The Funding Network, susținut în Buzău de localnici care iubesc comunitatea buzoiană și cred în schimbările aduse de implicarea socială a fiecăruia.

Susține proiectele cu impact în județul Buzău!

Împreună ajutăm 3 idei să se transforme în realitate. Pentru Buzoieni!

VINO ȘI TU!

Invităm comunitatea locală joi seară pe 7 decembrie 2023 la ora 18:00 la a cincea ediție a Cercului de Donatori Buzău, la Casa Berarilor din Buzău. În cadrul acestui eveniment de crowdfunding, se vor prezenta 3 proiecte de dezvoltare comunitară, selectate în urma concursului desfășurat de Fundația Comunitară Buzău în luna octombrie 2023. Buzoienii participanți vor putea să analizeze și să doneze pentru aceste trei proiecte tot felul de resurse: bani, mentorat, produse, expertiză, voluntariat, spații.

Ediția anterioară – Cercul de Donatori Buzău 2022

Crowdfunding pentru comunitate

Cercul de Donatori Buzău aduce la un loc 2 componente:

• Proiecte ce-și propun să producă o schimbare cu impact în societate
  • Oameni care susțin financiar proiectele în care cred.

Cercul de Donatori Buzău #5

În octombrie 2023 am lansat un concurs de proiecte, am primit 12 propuneri din tot județul, juriul a ales 3 cele mai bune proiecte iar în decembrie te invităm să le analizăm și să le susținem împreună!

În cadrul evenimentului, fiecare candidat își prezintă proiectul în fața juriului și a donatorilor din sală, într-un interval de maxim 6 minute.

Participanții din sală pot adresa întrebări reprezentantului de proiect pentru a obține clarificări despre idee și despre implementarea proiectului ce solicită finanțare din comunitate.

Fiecare proiect are un ambasador care îl promovează și îl susține. Ambasadorul are la rândul său 3 minute în care să își motiveze sprijinul pentru acel proiect și să motiveze donatorii să investească în el, licitând donații.

Cercul de Donatori Buzău este o ocazie unică prin care comunitatea locală poate să analizeze și să sprijine proiecte venite de la oamenii cu inițiativă din județul Buzău. În felul acesta, oricine poate să contribuie la transformarea unei idei în realitate, spre binele comun al comunității.

SENZO FRIENDS

Asociația Puzzle România