Cercul de donatori

Susține proiectele cu impact în Buzău! Împreună le ajutăm să devină realitate. Cercul de Donatori este un eveniment de crowdfunding ce aduce la un loc proiecte cu impact social în comunitatea buzoiană și donatori ce vor să susțină aceste proiecte.

Aplică

Cercul de Donatori este un eveniment de strângere de fonduri în cadrul căruia ai șansa de a dona inteligent, pentru că afli povestea de la beneficiari, înțelegi impactul donației tale și urmărești evoluția proiectului.

Cercul de Donatori este un eveniment de strângere de fonduri în cadrul căruia ai șansa de a dona inteligent, pentru că afli povestea de la beneficiari, înțelegi impactul donației tale și urmărești evoluția proiectului.

Fundația Comunitară Buzău

Vezi ce am realizat.

Până acum am desfășurat cu succes trei ediții ale Cercului de Donatori, lăsând în urmă de fiecare dată un Buzău mai bun, de care să fim mândri.

Implică-te și tu

Mai curat, Râmnicu Sărat!

Am implementat unui plan integrat de mediu, care să conducă la generarea unei strategii de mediu și a unui plan de măsuri de mediu pentru Râmnicu Sărat.

Împreună pentru viitor

Am transformat o zonă din curtea Școlii Gimnaziale „G.E. Palade” Buzău într-un spațiu verde dedicat șahului. Proiectul vine în întâmpinarea elevilor practicanți.

Școala de olărit de la Colți

Am înființat un atelier de olărit în Colți, deschis ca spațiu de lucru artiștilor în regim de rezidență și școală, unde vor avea loc cursuri, workshop-uri și ateliere.

Trei virgulă paișpe

Un proiect al Clubului 3,14 de la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hașdeu” ce presupune dotarea tehnică a unei săli destinate teatrului, filmului și activităților de public speaking.

Salvați Bâsca Mare!

Proiectul și-a propus să stopeze proiectul de aducțiune inițiat de Hidroelectrica SA, proiect care duce un impact negativ asupra zonei prin distrugerea râului Bâsca Mare.

Caravana cu moașe

Proiectul vizează siguranța vieții intrauterine și un start fizic și psihic mai sănătos în viața copiilor buzoieni, printr-o instruire, informare, educație adecvată a părinților lor.

Tandemo

Generarea unui instrument care să contribuie, alături de aplicația de feedback Teleskop, la un proces consistent și accesibil pentru profesori, ce măsoară transformările din școli în mod obiectiv.

Atelierul de film DocRoads

DocRoads este un workshop de proiecte de documentare creative și o inițiativă de training destinată tinerilor europeni interesați de domeniul audio-vizual, organizat sub forma unui eveniment conex.

Universal Language

Creșterea și instruirea câinilor utilitari de căutare și salvare în situații de urgență precum și câini de companie și de însoțire pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilități alături de echipa Kara Dog.