Cercul de Donatori Buzău – Ediția a 4-a

Înscrie-ți proiectul în Cercul de Donatori Buzău!

Ce este Cercul de Donatori?

Cercul de Donatori Buzău ediția a 4-a este un eveniment de crowdfunding ce aduce la un loc proiecte cu impact social în comunitatea buzoiană și donatori ce vor să susțină aceste proiecte.

Acest mecanism de strângere de fonduri face parte din rețeaua națională TFN România, o inițiativă a Asociației pentru Relații Comunitare și The Funding Network, pus la cale în Buzău de Fundația Comunitară Buzău și localnici care iubesc comunitatea buzoiană și cred în schimbările aduse de implicarea socială a fiecăruia.

Înscrie-ți proiectul în Cercul de Donatori Buzău și obține finanțare din comunitatea ta!

Ai o idee care ar putea schimba comunitatea buzoiană în mai bine? Înscrie-te până pe 7 noiembrie 2022 la Cercul de Donatori Buzău și poți avea ocazia să îți prezinți proiectul în fața buzoienilor interesați să investească în ideea ta și să obții finanțare de până la 10 000 de lei.

Crowdfunding pentru comunitate

Cercul de Donatori Buzău aduce la un loc 2 componente.

● Proiecte ce-și propun să producă o schimbare cu impact în societate.
● Oameni care susțin financiar proiectele în care cred.

COMUNITATE

Dezvoltarea comunității buzoiene este principalul scop al acestui eveniment de crowdfunding în Buzău. Participând, ai ocazia ca, împreună cu oameni cheie din comunitate, să creezi un impact pozitiv în județul Buzău și să generezi schimbarea în bine pe care ne-o dorim cu toții.

RESURSE

Donațiile puse pe masă la Cercul de Donatori Buzău nu reprezintă doar bani. Vei avea ocazia să cunoști oameni din comunitatea buzoiană care îți pot sprijini proiectul oferindu-ți expertiza lor, recomandări de specialiști ori produse și servicii care ți-ar fi de folos, spațiu de desfășurare pentru activitatea ta, produse, ore de voluntariat etc.

NETWORKING

La Cercul de Donatori ai ocazia să intri în contact și să creezi relații cu oameni din alte organizații, din companii implicate, donatori, echipa de organizare a Cercului de Donatori și echipa Fundației Comunitare Buzău.

ÎNVĂȚARE

Fie că proiectul tău este selectat ori ba să participe efectiv la Cercul de Donatori Buzău din 8 decembrie 2022, aceasta este o ocazie importantă de învățare în ceea ce privește completarea unei candidaturi, pregătirea unei prezentări, promovarea proiectului, construirea de relații noi.

FINANȚARE

Cercul de Donatori Buzău este o ocazie importantă pentru proiectele participante de a obține finanțare de la cei mai potriviți donatori din comunitate.

PROMOVARE

Atât înainte, în timpul dar și după Cercul de Donatori Buzău din 8 decembrie 2022, proiectele participante vor fi promovate prin website online, comunicate de presă, rețele de socializare.

Procedura de înscriere

Vă rugăm să trimiteți pe email contact@fcbz.ro cu titlul „Înscriere Cercul de Donatori Buzău, ediția 4_Numele proiectului” următoarele:
formularul de înscriere completat corect și complet
● anexa, formularul de buget

Află mai multe

Cum funcționează Cercul de Donatori?

În cadrul evenimentului, fiecare candidat își prezintă proiectul în fața juriului și a donatorilor din sală, într-un interval de maxim 6 minute. Fiecare proiect are un ambasador care îl promovează și îl susține.

De asemenea, ambasadorul are la rândul său 3 minute în care să își motiveze sprijinul pentru acel proiect și să motiveze donatorii să investească în el, licitând.

Donațiile se pot face online înainte de eveniment, pe loc în cadrul evenimentului dar și prin transfer bancar, după eveniment. Exista și posibilitatea de a dona produse, spațiu de lucru, ore de voluntariat, servicii pro bono etc.

Eligibilitatea proiectului tău

● Aplicantul se încadrează într-una din categoriile următoare: grup de inițiativă sau ONG.

● Activitățile propuse se încadrează în perioada de 6 luni de la data primirii finanțării.

● Bugetul solicitat se încadrează în valoarea de 10 000 lei.

● Există o nevoie reală în comunitate, iar proiectul înscris produce impact real în comunitate.

● După realizarea activităților, se poate face dovada rezultatelor.

● Este sau poate deveni un proiect pe termen lung.

● Aplicantul poate atrage în cadrul evenimentului Cercul de Donatori Buzău ediția a 4-a donațiile ce însumează finanțarea solicitată.