COMUNICAT DE PRESĂ: 100 de participanți la Prânzișorul Boieresc organizat de Fundația Comunitară Buzău

7 octombrie 2019, Buzău. Fundația Comunitară Buzău a organizat în weekend-ul 5-6 octombrie 2019 a doua ediție a Prânzișorului Boieresc - un eveniment caritabil la Conacul Grigorescu din Rătești, Berca. La eveniment au participat 26 de copii și 100 de adulți care au donat 12080 de lei. Ediția din acest an a Prânzișorului a oferit oaspeților o experiență inedită în Ținutul Buzăului, cu un meniu boieresc reinventat, ateliere creative pentru copii, un târg de produse locale și excursii ghidate.

Citește mai mult:COMUNICAT DE PRESĂ: 100 de participanți la Prânzișorul Boieresc organizat de Fundația Comunitară...

  • Vizualizări: 38

Comunicat de presa: Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Buzău vă invită la Prânzișor Boieresc la Conacul Grigorescu – un eveniment de strângere de fonduri

Grupul de inițiativă Fundația Comunitară Buzău organizează alături de partenerii săi locali pe 10 noiembrie 2018, începând cu ora 11:30, un eveniment de strângere de fonduri pentru înființarea Fundației Comunitare Buzău. Evenimentul are loc la Conacul Grigorescu din Rătești, comuna Berca, Județul Buzău și include un prânz cu bucate tradiționale reinventate și ateliere creative pentru copii. Participarea se face doar pe bază de înscriere iar donația minimă recomandată este de 100 lei/adult.

Citește mai mult:Comunicat de presa: Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Buzău vă invită la Prânzișor Boieresc...

  • Vizualizări: 35

© Toate drepturile rezervate Fundația Comunitară Buzău.