“Pentru ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic.” Edmund Bruke

Oamenii cu initiativa care schimba Buzaul

Tu ai aflat de Harta Faptelor Bune? Noi, ne-am decis să cartografiem inițiativele ONG-urilor buzoiene, astfel încât să le putem spirijini inițiativele și să identificăm resursele existente pentru proiectele cu un impact REAL în comunitatea Buzău.

Ești membru al unui ONG sau grup de inițiativă activ sau o persoană implicată în activități comunitare din județul Buzău? Fundația Comunitară Buzău vrea să afle mai multe despre activitatea pe care o desfășori și să colaborăm! Având datele tale corecte, vom putea construi împreună o hartă a inițiativelor din Buzău și te vom putea invita la apeluri de proiecte, finanțări nerambursabile, cursuri gratuite, evenimente ori să te punem în legătură cu donatori, voluntari, beneficiari. Completeaza formularul.

Ai o idee?

Hai sa o transformam in realitate!

Impreună facem bine!

INITIATIVA SI IMPLICARE

Initiativa si implicarea sunt valori de bază ale Fundației Comunitare Buzău. Credem cu tărie că singura cale de a identifica resursele ce pot antrena dezvoltarea comunității buzoiene este încurajarea spiritului de inițiativă și implicare la nivel local. Fundația Comunitară Buzău cultivă acest spirit în rândul comunității sprijinind transformarea ideilor de dezvoltare locală cu impact pozitiv real pe termen lung în proiecte fezabile.