Consiliul director

Lavinia Iordache

Președinte al consiliului director

Lavinia s-a alăturat fundației din 2020. Născută la Craiova, parcursul educațional și profesional au plimbat-o în Franța, București și Germania. De peste 6 ani locuiește la Buzău împreună cu familia și este implicată în afacerea de familie din domeniul energiei regenerabile. Pentru ea este important că și-a găsit timp pentru a voluntaria, fiind determinată să lase în urmă o societate educată.

Alina Dașu

Vicepreședinte al consiliului director

Alina, absolventă a Colegiul Național „B.P. Hașdeu” și a Facultății de Sociologie, a pus bazele unui proiect online într-un moment în care piața era la început și a învățat totul din mers. În 2019, după 16 ani petrecuți în București a decis, împreună cu familia, să revină acasă la Buzău. În decembrie 2021, s-a alăturat fundației din dorința de a crește comunitatea buzoiană prin implicare directă.

Claudiu Vasile

Membru al consiliului director

Claudiu, născut la Buzău, absolvent al Colegiului Național „B.P. Hașdeu” și în prezent inginer și antreprenor este alături de Fundația Comunitară Buzău începând cu anul 2021. A activat 6 ani în diverse ONG-uri internaționale și a decis să se implice în activitatea fundației pentru a contribui direct la proiectele acesteia, întrucât crede că ONG-urile au puterea să genereze schimbări importante.

Dana Andrei

Membru al consiliului director

Dana s-a mutat în Buzău de peste 20 de ani după ce a locuit în Canada o lungă perioadă de timp, locul care i-a deschis orizontul către voluntariat, filantropie și implicarea activă în comunitate. Consideră că Fundația Comunitară Buzău este o oportunitate de dezvoltare a unor comunități de oameni cu idei, cu dorințe de mai bine, o alternativă la ceea ce sistemul românesc oferă.

Thorsten Kirschner

Membru al consiliului director

Thorsten a călătorit în jurul lumii – Africa, Asia și Europa de Est, în calitate de consultant pentru proiecte de dezvoltare pentru organizații internaționale, cum ar fi Agenția de dezvoltare și Cooperare Germană sau Uniunea Europeană. Născut în Germania, proiectele l-au adus în România, iar în 2011 s-a mutat la Rătești. S-a alăturat fundației din dorința de a contribui la dezvoltarea comunității locale.

Membrii fondatori

Andrei Daniela Carmen
Cășaru Aurelia
Dumitru Narcisa
Geabot Irina

Ichim Claudia Gabriela
Neagu Marina Ramona
Teșcan Andrei

Andrei Daniela Carmen
Cășaru Aurelia
Dumitru Narcisa
Geabot Irina
Ichim Claudia Gabriela
Neagu Marina Ramona
Teșcan Andrei

Echipa executivă

Anca Nicolescu

Director executiv

Anca s-a alăturat echipei in Mai 2022. Ea este născută si crescută in Bucovina, Suceava, cu studii universitare la ASE București – Facultatea de Management având și un Master in Managementul Proiectelor la Universitatea Coventry din Marea Britanie. Experiența profesională a cunoscut-o la o multinațională din Londra unde a lucrat până în anul 2021 când s-a mutat în Buzău.

Aura Cășaru

Coordonator de proiect

Aura este în echipa Fundației Comunitare Buzău încă de la primii pași pe care organizația i-a făcut în lumea sectorului binelui din județ. Îi place să conecteze oameni și să îi aducă împreună spre a gândi și crea proiecte pentru comunitățile din care fac parte. Crede că puterea exemplului pozitiv este cea mai eficientă formă de schimbare în bine și de coagulare a oamenilor în jurul ideilor frumoase.