Echipa Fundatiei Comunitare Buzau

Echipa noastră este alcătuită dintr-un grup dedicat de profesioniști pasionați de dezvoltarea comunității și de îmbunătățirea vieților celor din jur. Suntem oameni diferiți și entuziaști, cu experiență în diverse domenii, dar avem în comun un scop nobil: să contribuim la îmbunătățirea vieții în comunitatea noastră și să ne asigurăm că nicio voce nu rămâne neglijată.

Fiecare membru al echipei noastre aduce cu sine cunoștințe specializate și abilități unice, oferind un mediu de lucru creativ și inovator. Colaborăm strâns cu organizații locale, ONG-uri, autorități publice și oameni din comunitate, pentru a identifica nevoile reale și pentru a dezvolta proiecte cu impact durabil.

Fundatia Comunitara Buzau este formata din un consiliu director si o echipa executiva. Hai să facem cunoștință!

Consiliul director

Alina Dașu

Președinte al consiliului director

Alina, absolventă a Colegiul Național „B.P. Hașdeu” și a Facultății de Sociologie, a pus bazele unui proiect online într-un moment în care piața era la început și a învățat totul din mers. În 2019, după 16 ani petrecuți în București a decis, împreună cu familia, să revină acasă la Buzău. În decembrie 2021, s-a alăturat fundației din dorința de a crește comunitatea buzoiană prin implicare directă.

Dana Andrei

Vicepreședinte al consiliului director

Dana s-a mutat în Buzău de peste 20 de ani după ce a locuit în Canada o lungă perioadă de timp, locul care i-a deschis orizontul către voluntariat, filantropie și implicarea activă în comunitate. Consideră că Fundația Comunitară Buzău este o oportunitate de dezvoltare a unor comunități de oameni cu idei, cu dorințe de mai bine, o alternativă la ceea ce sistemul românesc oferă.

Claudiu Vasile

Trezorier

Claudiu, născut la Buzău, absolvent al Colegiului Național „B.P. Hașdeu” și în prezent inginer și antreprenor este alături de Fundația Comunitară Buzău începând cu anul 2021. A activat 6 ani în diverse ONG-uri internaționale și a decis să se implice în activitatea fundației pentru a contribui direct la proiectele acesteia, întrucât crede că ONG-urile au puterea să genereze schimbări importante.

Thorsten Kirschner

Membru al consiliului director

Thorsten a călătorit în jurul lumii – Africa, Asia și Europa de Est, în calitate de consultant pentru proiecte de dezvoltare pentru organizații internaționale, cum ar fi Agenția de dezvoltare și Cooperare Germană sau Uniunea Europeană. Născut în Germania, proiectele l-au adus în România, iar în 2011 s-a mutat la Rătești. S-a alăturat fundației din dorința de a contribui la dezvoltarea comunității locale.

Sorin Chiru

Membru al consiliului director

Sorin Chiru este director General la Elcargid Buzau – Dealer Skoda, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Weltauto

Membrii fondatori

Andrei Daniela Carmen
Cășaru Aurelia
Dumitru Narcisa
Geabot Irina

Ichim Claudia Gabriela
Neagu Marina Ramona
Teșcan Andrei

Andrei Daniela Carmen
Cășaru Aurelia
Dumitru Narcisa
Geabot Irina
Ichim Claudia Gabriela
Neagu Marina Ramona
Teșcan Andrei

Echipa executivă

Anca Nicolescu

Director executiv

Anca s-a alăturat echipei in Mai 2022. Ea este născută si crescută in Bucovina, Suceava, cu studii universitare la ASE București – Facultatea de Management având și un Master in Managementul Proiectelor la Universitatea Coventry din Marea Britanie. Experiența profesională a cunoscut-o la o multinațională din Londra unde a lucrat până în anul 2021 când s-a mutat în Buzău.

Narcisa Dumitru

Specialist comunicare

Narcisa este membru fondator si face parte din echipa fundatiei inca din 2018. Narcisa a studiat Comunicare si Relatii Publice, a lucrat in marketing in Bucuresti si s-a mutat in judetul Buzau, in 2017. Narcisa a fondat și Asociația pentru Dezvoltarea Văii Nișcovului pentru a pune umarul la cresterea zonei in care locuieste. In paralel, Narcisa dezvolta si propria agentie locala de comunicare.

Alatura-te echipei Fundatiei Comunitare Buzau!

Vrei sa faci parte din echipa Fundatiei Comunitare Buzau? Scrie-ne pe contact@fcbz.ro