Fondul de Burse Împreună pentru performanță este un program inițiat de Fundația Comunitară Buzău pentru a sprijini elevii cu talente deosebite din Buzău, dar cu resurse limitate. Credem că viitorul unei țări depinde de calitatea educației, din acest motiv, împreună susținem tinerii talentați.

Cristian Dorin Șerban: bursier al Fondului de Burse ediția 1, elev la Școala Gimnazială „George Emil Palade” Buzău
Reprezentat de: Asociația Părinților „Sprijiniți Școala”
Super-putere: handbal

Cristian Dorin este un elev foarte conștiincios și ambițios, dispus să muncească din greu pentru a-și atinge scopul. Rezultatele obținute la școala îl recomandă ca fiind elev sârguincios, aflat într-o competiție cu sine însuși. Bun coleg, apreciat de colegii săi, Cristian se implică în organizarea și desfășurarea activităților școlare și extrașcolare având o influență pozitivă asupra celor din jurul său.

FCBZ: Cum ai primit vestea obținerii bursei?
Cristian: „A fost o zi într-adevăr fericită când mama mi-a dat vestea că am primit bursa. Pot spune că a fost momentul perfect, îmi doream demult să îmi cumpăr un aparat multifuncțional pentru acasă. Așa am mai mult timp să lucrez când vreau, fără să ajung la sala de forță.”

FCBZ: Cum crezi că bursa îți vine în ajutor? Descrie, pe scurt, activitatea ta educațională.
Cristian: „Cu această bursă pot să îmi îndeplinesc dorințele pe care mi le-am făcut, începând cu achiziționarea de echipamente și materiale sportive necesare zilnic la club. Pentru mine o săptămână trece foarte repede. Dimineața pregătesc temele, la 13 intru la ore, iar după școală am de 4 ori pe săptămână seara antrenament la club.”

FCBZ: Povestește despre o realizare a ta cu care te mândrești?
Cristian: „Sunt fericit că sunt sănătos și pot practica handbal, acest sport pe care îl iubesc și care mi-a dat încredere în mine. Pot spune că mă mândresc că am contribuit și eu la realizările echipei din care fac parte.”

FCBZ: Ce ți-ai dori să realizezi în viitor?
Cristian: „Pe viitor mă văd tot in domeniul sportului… poate jucător, poate arbitru sau poate kinetoterapeut. Un moment frumos al campionatului a fost victoria pe care am obținut-o cu Steaua București.”

FCBZ: Povestește-ne un moment interesant din timpul desfășurării proiectului.
Cristian: „Am apreciat și apreciez foarte mult sprijinul acordat cu această bursă. M-a ajutat să devin încrezător in forțele proprii.”

FCBZ: Ce schimbare aduce această bursă pentru tine?
Cristian: „Dacă vrei să faci ceva in viață, trebuie să muncești foarte mult și cu siguranță rezultatele nu vor întârzia să apară. Vă mulțumesc din suflet.”

______________________________________

Dacă doriți să susțineți elevii talentați, dar care provin din familii cu resurse limitate, vă puteți implica astfel:

• Să sprijiniți financiar Bursierii, prin sponsorizări sau donații
• Să deveniți mentor
• Să oferiți obiecte necesare activităților educaționale

Pentru mai multe informații, contactați-ne pe email contact@fcbz.ro sau la telefon 0766 307 241.