Sponsorizează

Sponsorizează

19

Corporații au donat în 2020

20

Corporații au donat în 2021

35

Corporații au donat în 2022

44

Corporații au donat în 2023

Ce înseamnă?

Firmele din România pot face sponsorizări de până la douăzeci la sută din impozitul pe profit datorat Statului. Impozitul pe profit se diminuează cu suma aferentă sponsorizării, cheltuiala fiind astfel deductibilă. Este modul cel mai simplu de a direcționa o parte din taxele tale către cauze din comunitate și de a vedea cu ochii tăi rezultatele.

.

Conform facilităților fiscale aferente sponsorizării, tu poți alege ca în loc să dai banii statului, să poți oferi o sponsorizare pentru a rezolva o problemă din comunitate. Pentru mai multe detalii despre cum poți face o sponsorizare deductibilă, consultă acest ghid fiscal.

Fonduri

pe care ai putea să le sponsorizezi

Fondul

Științescu

Fondului Stiințescu Buzău este un program ce finanțează proiecte de educație pentru copiii și tinerii din gimnazii și licee, proiecte ce propun o abordare de învățare multidisciplinară și aplicată a științelor.
.
.

Fundația

Comunitară Buzău

Pentru a putea sa duce la îndeplinire misiunea noastră în comunitate, avem nevoie de sprijinul tău. Ca să construim programe ce vor schimba comunitatea in bine si a crea o rețea de oameni implicați in acest județ, alege să ne susții.

Fondul

de Burse

Credem cu tărie că viitorul unei țări depinde de calitatea educației și de conștientizarea importanței acesteia încă de la cele mai mici vârste. În județul Buzău sunt mulți copii talentați al căror potențial maxim nu poate fi atins din cauza lipsei de resurse financiare. Alege să susții fondul de burse.