Ediția a doua

Fundația Comunitară Buzău a organizat pe 5 octombrie 2019 a doua ediție a Prânzișorului Boieresc – un eveniment caritabil la Conacul Grigorescu din Rătești, Berca. Evenimentul cuprinde experiență completă de toamnă, cu un meniu mai bogat, mai multe activități pentru cei mici și cei mari, un târg de produse locale și excursii ghidate de un profesor universitar pasionat.

Prânzișorul Boieresc din 5 octombrie 2019 a fost un eveniment caritabil de tip brunch care a adus la un loc mâncăruri boierești buzoiene reinterpretate, licori de pe Drumul Vinului, activități pentru cei mari și cei mici puse în scenă de meșteșugari locali, un târg de produse tradiționale din Buzău și excursii ghidate în Ținutul Buzăului pe 5 și 6 octombrie.

Scopul acestui eveniment a fost să creeze un context prietenos în care participanții să intre în contact cu bogățiile județului Buzău, să experimenteze o mică vacanță de toamnă cu specific buzoian, punând astfel umărul, alături de Fundația Comunitară Buzău, la dezvoltarea comunității.