Cum poți să contribui

Implică-te în dezvoltarea comunității buzoiene

Sunt mai multe metode prin care poți pune umărul la dezvoltarea comunității buzoiene, fie că ești o persoană fizică sau reprezinți o companie. Poți să oferi bani, timp, cunoștințe, poți facilita conexiuni sau poți veni cu idei. Împreună facem din Buzău un loc mai bun pentru copiii noștri.

Pentru donatori individuali

De ce?

A face bine într-un mod strategic și constant e un job full-time (mai multe, de fapt). Sunt campanii de organizat, donații de strâns, întâlniri de stabilit, relații de creat, ONG-uri de susținut și consiliat, proiecte de monitorizat, rezultate de raportat, legături de menținut, soluții de găsit, lucruri noi de învățat. De asemenea, avem chirie și facturi.

Deci orice donație pentru FCBZ ne ajută implicit să ne concentrăm mai bine pe proiecte și să ne facem munca mai cu spor pentru că diminuează stresul zilei de mâine.

Fii ambasador/fundraiser

Ce înseamnă asta? Înseamnă că dacă preiei inițiativa, și tu ai puterea de a mobiliza o schimbare în cercurile tale! Organizează o strângere de fonduri sub umbrela FCBZ pe Galantom: zi ne naștere, botez, alergare, prânz, etc, și direcționează banii către o cauză apropiată sufletului tău.

Noi te vom ajuta să te asiguri că ONG-ul sau persoanele ajutate de donația ta își fac treaba și că orice contribuție este investită cu un plan în minte, așa încât pic cu pic să se construiască o schimbare durabilă.

Fii voluntar

Câteodată cel mai de preț lucru de care au nevoie oamenii și cauzele este să fim acolo. Prezența noastră, energia noastră, implicarea autentică înseamnă să privim în ochi, să punem umărul la treaba, să oferim un zâmbet și o vorba bună, sau dimpotrivă, să putem sta alături și spune un NU hotărât când este cazul. Înseamnă că ne pasă suficient cât să ieșim din casă și din zona de confort și să venim în întâmpinarea celuilalt, fie el persoană, animal sau natură.

Răsplata pentru deschiderea aceasta este înzecită, și te invităm să o experimentezi pe viu, ca voluntar.

Cont: RO40 RNCB 0096 1657 7133 0001

Banca: BCR

Pentru companii

20% din impozitul pe profit

Firmele din România pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit datorat Statului și în limita a 0,5% din cifra de afaceri a firmei. Impozitul pe profit se diminuează cu suma aferentă sponsorizării, cheltuiala fiind astfel deductibilă. Este modul cel mai simplu de a direcționa o parte din taxele tale către cauze din comunitate și de a vedea cu ochii tăi rezultatele.

Construim împreună un fond numit

Dacă îți dorești să investești pentru dezvoltarea unui anumit domeniu la nivelul comunității noastre, dar nu ai resursele umane care să cerceteze, dezvolte un plan strategic și să monitorizeze implementarea, poți crea împreună cu FCBZ un fond numit. Noi oferim consultanță pentru cum vor ajunge banii tăi în comunitate, iar fondul primește numele tău.

Construim împreună un fond tematic

Un fond tematic este un fond construit în vederea finanțării strategice de proiecte pe o anumită tema, la care punem la aceeași masă mai mulți donatori interesați de domeniu, persoane juridice și/sau fizice. Construirea lui se face împreună, cu consilierea noastră, iar implementarea este de asemenea monitorizată de către FCBZ.

Sponsorizează un eveniment

Poți ajuta activitatea fundației și prin micșorarea costurilor evenimentelor și campaniilor pe care le organizăm. Sponsorizează evenimentele noastre cu produse, servicii, spațiu de desfășurare, etc. Noi vom menționa sponsorii pe toate materialele noastre, iar buzoienii vor afla treptat în număr tot mai mare de interesul companiei tale pentru comunitate.

Termeni și condiții, link-uri utile

Sediu: Plevnei 36, Buzău, Jud Buzău

Plati securizate 3D Secure prin Netopia Mobil Pay. Visa, Mastercard, Netopia