SPRIJINIM CONSTRUCȚIA UNEI COMUNITĂȚI DE CARE SĂ FIM MÂNDRI, O COMUNITATE CARE PROTEJEAZĂ ȘI VALORIFICĂ RESURSELE ȘI TRADIȚIILE, PROMOVEAZĂ TALENTELE ȘI ISI DEPASESTE IN PERMANANTA POTENTIALUL.

Conectăm oameni si dezvoltăm rețele de lideri cu inițiativă, sprijinim dezvoltarea organizațiilor non-profit și cautăm investitori cu scopul de a aduce un impact pozitiv în judetul Buzău.

Ce este Fundația Comunitara Buzau

Fundația Comunitară Buzău este o organizație non-guvernamentală și non-profit care construiește infrastructuri (fonduri, programe, evenimente, apelul de finanțare etc.) ce conectează oameni cu inițiativă, idei și resurse din județul Buzău.

Scopul Fundației Comunitare este să dezvolte resursele locale și să susțină transformarea județului Buzău într-un loc mai bun pentru copiii noștri. Împreună ne implicăm activ și proactiv în domenii importante de interes comun precum educație, sănătate și mediu înconjurător.

PARTENERI STRATEGICI

Fundația Româno-Americană

RAF investește în dezvoltarea capacității fundațiilor comunitare pentru a deveni centre active ale filantropiei locale și consolidarea unei rețele naționale.

Asociația pentru Relații Comunitare

ARC România oferă expertiză fundațiilor comunitare astfel încât acestea să producă un impact cât mai mare și de mai lungă durată în comunitățile locale.

Federația Fundațiilor Comunitare

F.F.C.R. reprezintă și susține fundațiile membre, asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților.

Ce este Fundația Comunitara Buzau

Fundația Comunitară Buzău conecteaza oameni si dezvoltă rețele de lideri cu inițiativă, sprijina dezvoltarea organizațiilor non-profit și cauta investitori cu scopul de a aduce un impact pozitiv în judetul Buzău.

Conectăm

Dezvoltăm

Investim

Construim încredere

Valorile Fundației Comunitare Buzău

TRANSPARENȚĂ ȘI INTEGRITATE

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU SE ANGAJEAZĂ SĂ ASIGURE O RELAȚIE TRANSPARENTĂ CU DONATORII ÎN CEEA CE PRIVEȘTE ATÂT UTILIZAREA FONDURILOR CÂT ȘI IMPLEMENTAREA PROIECTELOR SUSȚINUTE. DE ASEMENEA, TRANSPARENȚA STĂ LA BAZA RELAȚIEI CU ORGANIZAȚIILE FINANȚATE, AUTORITĂȚILE LOCALE ȘI ÎNTREAGA COMUNITATE LOCALĂ. FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU DESFĂȘOARĂ O ACTIVITATE ÎN MOD INTEGRU, RESPECTÂND ATÂT LEGISLAȚIA ÎN VIGOARE CÂT ȘI NORMELE ETICE.

SUSTENABILITATE

NE PLACE SA CRESTEM CA OAMENI ȘI CA ORGANIZAȚIE DAR IMPORTANT ESTE SA CRESTEM ÎMPREUNĂ CU COMUNITATEA. CREDEM CĂ PENTRU A ÎȘI ÎNDEPLINI VIZIUNEA, FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU TREBUIE SĂ FIE O ORGANIZAȚIE SUSTENABILĂ, CU DIRECȚII STRATEGICE CARE SĂ VIZEZE DEZVOLTAREA RESPONSABILĂ ȘI DURABILĂ A PARTENERILOR ȘI COMUNITĂȚII.

APARTENENȚĂ ȘI COLABORARE

NE DORIM SĂ CREĂM O COMUNITATE A OAMENILOR IMPLICAȚI ȘI CU SPIRIT DE INIȚIATIVA, LA NIVEL DE JUDEȚ, ASTFEL INCAT BUZOIENII SĂ FIE MÂNDRI CĂ FAC PARTE DIN ACEASTA COMUNITATE.

INOVAȚIE

CREDEM ÎN PUTEREA BUZOIENILOR DE A ADUCE INOVAȚIA ȘI SCHIMBAREA ÎN COMUNITATE PROMOVAND DORINȚA INTRINSECĂ DE A FACE BINE ȘI FILANTROPIA CĂ PILONI ESENȚIALI ÎN ACȚIUNILE DE SCHIMBARE A COMUNITĂȚII PE TERMEN LUNG.

INIȚIATIVĂ ȘI IMPLICARE

SINGURA CALE DE A IDENTIFICA RESURSELE CE POT ANTRENA DEZVOLTAREA COMUNITĂȚII BUZOIENE ESTE ÎNCURAJAREA SPIRITULUI DE INIȚIATIVĂ ȘI IMPLICARE LA NIVEL LOCAL. FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU CULTIVĂ ACEST SPIRIT ÎN RÂNDUL COMUNITĂȚII SPRIJININD TRANSFORMAREA IDEILOR DE DEZVOLTARE LOCALĂ CU IMPACT POZITIV REAL PE TERMEN LUNG ÎN PROIECTE FEZABILE.

SUSȚINE FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU

A face bine într-un mod strategic și constant e un job în sine pentru membrii echipei FCBZ.

Sunt campanii de organizat, donații de strâns, întâlniri de stabilit, relații de creat, ONG-uri de susținut și consiliat, proiecte de monitorizat, rezultate de raportat, legături de menținut, soluții de găsit, lucruri noi de învățat. De asemenea, pentru proiectele pe care le desfășurăm avem costuri administrative: internet, birotică, chirie sediu, utilități etc. Deci orice donație pentru FCBZ ne ajută implicit să ne concentrăm mai bine pe proiecte și să ne facem munca mai cu spor pentru că diminuează stresul zilei de mâine.

Beneficiar: FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU

CONT: RO40 RNCB 0096 1657 7133 0001, BANCA: BCR
Detalii transfer: FCBZ

Cum poți construi cu noi?