Fii parte activă a comunității buzoiene!

Regăsește bucuria de a face parte dintr-un efort comun

Sunt buzoian, deci mă implic!

Program de voluntariat în cadrul Fundației Comunitare Buzău

Hai în echipa noastră de voluntari!

Să punem umărul împreună pentru Buzău

Un lucru cu care ne mândrim foarte tare la Fundația Comunitară Buzău este că avem o echipă minunată, cu mult suflet.

Energia pe care o avem împreună ne motivează și ne călăuzește să punem în mișcare proiecte cu impact în județul Buzău. De asemenea, majoritatea partenerilor cu care colaborăm, fie că e vorba despre asociații, instituții, companii sau beneficiari, sunt de asemenea oameni minunați care ne inspiră și împreună cu care suntem mândri că putem susține cauze sociale. Oamenii sunt resursă cheie în procesul de dezvoltare a unei comunități și credem cu tărie că în comunitatea buzoiană există membri activi care vor să pună umărul alături de Fundația Comunitară Buzău. Așadar, te invităm să ni te alături în programul de voluntariat!

Ce presupune voluntariat la FCBZ?

Invităm buzoienii, indiferent de vârstă, să se înscrie în programul nostru de voluntariat, pentru a pune umărul împreună la dezvoltarea comunității buzoiene. Voluntarii pot participa atât în mod activ și constant la acțiunile fundației dar și ocazional sau la cerere.

Programul de voluntariat presupune să alegeți activități dintre:

• organizarea de evenimente,
  • activitatea de documentare și cercetare a comunității,
  • activitate de birou,
  • social media,
  • filmare și editare video pentru campanii de conștientizare, "making of", sau orice alte campanii derulăm.

Dacă aveți și alte idei despre cum ați putea contribui, suntem numai ochi și urechi!

Află mai multe despre Fundația Comunitară Buzău

Vă așteptăm să construim împreună un Buzău mai prietenos, mai deschis, mai curat, mai implicat, mai educat, mai creativ și mai prosper.

Fundația Comunitară Buzău pe