În perioada iunie 2018 - iulie 2019, Grupul de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Buzău va organiza diverse acțiuni de strângere de fonduri și popularizare a inițiativei, având drept scop constituirea patrimoniului inițial necesar pentru înființarea fundației.

Fondurile astfel colectate - în valoare de 104.000 lei - vor fi ulterior investite într-un prim set de cauze pe care le găsim relevante pentru nevoile și oportunitățile județului. Astfel am selectat mai jos un set de cauze din domeniile educație (acces la educație pentru copii din medii defavorizate), mediu (promovarea patrimoniului natural, promovarea turismului, protecția mediului) și sănătate (acces la servicii medicale pentru comunități marginalizate).

Vă invităm să citiți mai multe despre cauzele pe care le va susține în primul an de activitate Fundația Comunitară Buzău.

Fond de educatie Buzau

Fondul de burse „Împlinim visuri”

Domeniu: Educație
Burse pentru susținerea copiilor cu posibilități materiale reduse să-și continue educația.
Fond de educatie Buzau

Centrul Educație de Senzație

Domeniu: Mediu, Educație
Cel mai modern punct de vizitare și spațiu educațional de mediu, realizat renovând o clădire istorică în com. Mânzălești, în cadrul zonei Geoparcului Ținutul Buzăului.
Sanatate screening cancer alaptare puericultura Buzau

Caravana medicală dedicată sănătății femeii.

Domeniu: Sănătate
Caravană medicală dedicată sănătății femeii, constând în analize și consultatii de prevenție a cancerului la sân și de col uterin, curs de alaptare si puericultura, educație și informare. Grupul tinta sunt femei din medii defavorizate.

Status fundraising

Donatori

Suma donata fundatiei (mii RON)

Evenimente organizate

Directii pentru aceste fonduri

Următorul eveniment: Cercul Donatorilor

Cercul donatorilor Fundația Comunitară Buzău

Va invităm să depuneți și să susțineți proiecte

Iubești și tu Buzăul? Vrei să-l vezi că crește și că devine o comunitate mai puternică și mai activă? Vino la Cercul Donatorilor sau urmărește-l live pe 29 mai!

Va așteptăm să construim împreună un Buzău mai prietenos, mai deschis, mai curat, mai implicat, mai educat, mai creativ și mai prosper.

Fundația Comunitară Buzău pe