Transparență

Ce facem cu banii

Ne asumăm de la început o disciplină a transparenței banilor. Pe această pagină veți putea vedea date actualizate periodic despre fondurile strânse, fondurile investite și cheltuielile administrative ale Fundației Comunitare Buzău.

Planificarea și dezvoltarea strategică pe termen lung a schimbării comunității, ca și realizarea pas cu pas a activităților necesare pentru implementarea și susținerea strategiilor acestora nu se poate face "în timpul liber". De aceea FCBZ va reține pentru cheltuieli administrative 10% din fondurile donate pentru proiecte. Vă încurajăm să susțineți activitatea noastră, expertiza, eforturile și continuitatea necesare pentru a face acest lucru zi de zi prin donații pentru costurile administrative ale Fundației.

August 2018 - decembrie 2019

Data Eveniment Donatii (RON) Donatori Scop Costuri
decembrie 2019 Cercul De Donatori Buzău - Ediția a II-a Strângerea de fonduri continuă pe Galantom ... ART 3,14, Caravana cu moașe, Salvați Bâsca Mare 10%
9-10 noiembrie 2019 Ileana și Sorin aleargă pentru Pass The Voice la Buzău 3655 35 Implementarea Proiectului Pass the Voice la Buzău pentru familii cu copii cu autism 365
5-6 octombrie 2019 Prânzișorul Boieresc ediția a II-a 11416 70 Strângere de fonduri pentru susținerea activității FCBZ 5710
septembrie 2019 Donație zi de naștere pe Galantom 1825 14 Strângere de fonduri pentru susținerea activității FCBZ 0
28 iulie 2019 Cina pe întuneric 3260 22 Aplicație AutoBuz GI Nevăzători, înființarea fundației 1100
iulie 2019 Donatie Botez Galantom 4055 7 Fond burse, înființarea fundației, 0
mai-iunie 2019 Cercul de Donatori Buzău 21015 67 DocRoads, Tandemo, Universal Language, înființarea fundației 3312,5
aug 2018 - mar 2019 Donator Ursus 9299 1 Ținutul Buzăului, înființarea fundației 0
feb-mar 2019 Lada cu zestre 4573 30 Înființarea fundației, Caravana medicală 170
10.03.2019 Yoga "Feminitatea și puterea interioară" 1200 19 Caravana medicală 250
09.03.2019 Curs"Alăptarea, creșterea și îngrijirea sugarului" 450 5 Caravana medicală 250
10.11.2018 Prânzișor boieresc la Conacul Grigorescu 8585 60 Înființarea fundației 1550
26.09.2018 Donator privat 40000 1 Înființarea fundației 0
sept-nov 2018 Baneasa Forest Run - prin Galantom 2540 27 Ținutul Buzăului 0
22.09.2018 - 22.10.2018 Istrita Escape - prin Galantom si donatii cash 9973 71 Înființarea fundației, Ținutul Buzăului, Fondul de Burse 50
15.08.2018 Alergăm, ne conectăm, comunitate să creăm! 1565 37 Înființarea fundației 500
În total, între 15 august 2018 și 10 decembrie 2019 am strâns 123 411 RON de la 466 de donatori.

Îi mulțumim fiecărui donator în parte pentru contribuție!

Ultimul eveniment:

Donează pentru Fundația Comunitară Buzău

A face bine într-un mod strategic și constant e un job full-time (mai multe, de fapt). Sunt campanii de organizat, donații de strâns, întâlniri de stabilit, relații de creat, ONG-uri de susținut și consiliat, proiecte de monitorizat, rezultate de raportat, legături de menținut, soluții de găsit, lucruri noi de învățat. De asemenea, avem chirie și facturi.

Deci orice donație pentru FCBZ ne ajută implicit să ne concentrăm mai bine pe proiecte și să ne facem munca mai cu spor pentru că diminuează stresul zilei de mâine.

Cont: RO40 RNCB 0096 1657 7133 0001

Banca: BCR

Pentru a dona pentru oricare dintre proiectele noastre actuale, te rugăm să menționezi direcția banilor pe ordinul de plată.

De asemenea, poți organiza o strângere de fonduri în beneficiul FCBZ pe Galantom: zi ne naștere, alergare, prânz, etc.

Click aici ca să vezi ce au facut alți oameni ca tine!

Termeni și condiții, link-uri utile

Sediu social: E. Văcărescu nr 17, Buzău, Jud Buzău

Plati securizate 3D Secure prin Netopia Mobil Pay. Visa, Mastercard, Netopia