Logo Challenge Fundatia Comunitara Buzau

ÎNSCRIE-TE ÎN LOGO CHALLENGE
pentru Fundația Comunitară Buzău!

Fundația Comunitară Buzău este în curs de înființare și se pregătește să iasă în lume cu straie noi și cămașa apretată așa că are nevoie de implicarea tuturor buzoienilor creativi. Într-o comunitate, fiecare membru ajută cu ce se pricepe mai bine așa că dacă ești pasionat și experimentat în ale graficii, spune DA! provocării noastre de a crea un logo pentru fundație.
Înscrie-te în LOGO Challenge până pe 14 septembrie completând formularul de mai jos și trimițând propunerea ta grafică. Intră în competiție alături de cei mai creativi graficieni din județ și propune logo-ul care să reprezinte Fundația Comunitară Buzău pe toate canalele de comunicare și documente oficiale. Vei fi astfel mândru naș al Fundației Comunitare din județul tău. Noi, membrii echipei Fundației Comunitare Buzău, vom alege 4 variante de logo preferate și le vom prezenta pe rețelele de socializare Facebook și Instagram. Buzoienii vor alege astfel varianta care le place cel mai mult. Astfel, pe data de 30 septembrie vom avea un logo final pentru Fundația Comunitară Buzău.

Primim propuneri până pe 14 septembrie

Înainte să te apuci de treabă, trebuie să știi câteva lucruri despre Fundația Comunitară Buzău și despre așteptările noastre. Pe scurt, ne dorim un logo creativ, simplu, profesionist, ușor de recunoscut, care să reprezinte cât mai bine ideea de comunitate și misiunea noastră. Deși ne dorim o identitate vizuală cât mai simplă, noul logo trebuie să conțină denumirea Fundația Comunitară Buzău.

Zile
Ore
Minute
Secunde

• 18 iulie - 14 septembrie

Înscrierea propunerilor de logo
  • 15 septembrie

Jurizare internă
  • 15 - 29 septembrie

Jurizare publică
  • 30 septembrie

Anunțarea câștigătorului

Drepturi de autor

Logo-ul câștigător va deveni proprietatea Fundației Comunitare Buzău. Creatorul logo-ului va fi promovat public, prin comunicat de presă, conferință de presă, Facebook, Instagram și va putea adăuga în portofoliu colaborarea cu FCBZ.

Intră în LOGO Challenge!

Completează formularul până pe 14 septembrie și trimite-ne propunerea ta de logo pentru Fundația Comunitară Buzău în format .pdf, .jpeg, .png, de minim 1000px latime. Provocarea se adresează tuturor graficienilor din județul Buzău, agențiilor de publicitate, persoanelor pasionate de grafică, indiferent de vârstă, sex, etnie, orientare. Dacă ai nelămuriri ori întrebări, scrie-ne pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Facebook sau Instagram.

Vă așteptăm să construim împreună un Buzău mai prietenos, mai deschis, mai curat, mai implicat, mai educat, mai creativ și mai prosper.

Fundația Comunitară Buzău pe