Fundația Comunitară Buzău te invită pe 17 octombrie la ora 14.00 la un atelier despre resurse, instrumente și mecanisme de fundraising, care pot ajuta organizațiile mici și nu numai să se dezvolte.

Atelierul face parte din seria de întâlniri Sharing The Good Work inițiate de platforma Galantom.ro la care se alătură Asociația Techsoup și Asociația pentru Relații Comunitare. Aceste ateliere sunt dedicate ONG-urilor și grupurilor de inițiativă și încurajează schimbul de experiență în domeniul fundraisingului și fundraisingului online în special.

Speakeri vor fi:

  • Gabriel Solomon și Andrei Chirtoc de la platforma Galantom.ro
  • Gabriela Anghel și Ana Stamatescu de la Asociația Techsoup
  • Mihai Tudorică de la Asociația pentru Relații Comunitare

Durata atelierului va fi de aproximativ 4 ore și vor fi atinse următoarele subiecte:

  • START Fundraising - de ce e important să ții cont când începi o campanie de fundraising ca să te asiguri că tot ceea ce faci îți va aduce fonduri și în anii următori, nu doar acum? De unde începi? Pe cine implici? Cum îi convingi pe donatori să ți se alăture?
  • Peer to peer fundraising - cum poți să transformi fanii în fundraiseri, cu exemple și studii de caz din campaniile desfășurate prin platforma Galantom.ro.
  • Programul TechSoup România - cum să navighezi pe www.techsoup.ro și cum să accesezi produse software, soluțiile cloud și alte oportunități pentru organizația ta. Primii pași în fundraising digital: cum soliciți Google AdGrants prin Programul Google for Nonprofits și cum pornești la drum alături de Programul Airbnb Social Impact Experiences.

DATA: 17 octombrie
ORA: 14:00
LOC: Casa Berarilor, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 38, Buzău

Te așteptăm cu bucurie!

Termeni și condiții, link-uri utile

Newsletter FCBZ

Fundația Comunitară Buzău

Sediu: Plevnei 36, Buzău, Jud Buzău
Telefon: 0750 720 049
CIF: 41937262
CONT: RO40 RNCB 0096 1657 7133 0001
BANCA: BCR


© Toate drepturile rezervate Fundația Comunitară Buzău.

Plati securizate 3D Secure prin Netopia Mobil Pay. Visa, Mastercard, Netopia