Susține proiectele cu impact în Buzău! Împreună le ajutăm să devină realitate.

Cercul de Donatori Buzău ediția a III-a este un eveniment de crowdfunding ce aduce la un loc proiecte cu impact social în comunitatea buzoiană și donatori ce vor să susțină aceste proiecte. Acest mecanism de strângere de fonduri face parte din rețeaua națională TFN România, o inițiativă adusă în Buzău de Fundația Comunitară Buzău, pentru localnici care iubesc comunitatea buzoiană și cred în schimbările aduse de implicarea socială a fiecăruia.

Donează pentru proiectele preferate!

„Impreuna pentru viitor!”

Asociația Parintilor „Sprijiniti Scoala”

Reabilitarea şi amenajarea unei zone din curtea şcolii nr. 15 şi transformarea acesteia într-un spaţiu verde cu mese dedicate sahului.

“Mai curat, Râmnicu Sărat!”

Federația Organizațiilor Râmnicene de Tineret Educație și Sport - F.O.R.T.E.S.

Implementarea unui plan integrat de mediu, care să conducă la generarea unei strategii de mediu și a unui plan de măsuri de mediu pentru Râmnicu Sărat.

“Scoala de olarit de la Colti”

Asociația Aluniş Art Center

Înfiintarea unui atelier de olarit în Colți, deschis ca spatiu de lucru artistilor in regim de rezidenta si scoala. Aici vor avea loc cursuri, workshop-uri, ateliere de olarit vizitatorilor si copiilor.

Susține proiectele:

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU
Detalii transfer: numele proiectului susținut

Cum funcționează Cercul de Donatori?

În cadrul evenimentului online din 22 aprilie 2021, ora 18:00, fiecare reprezentant al celor 3 proiecte selectate își prezintă proiectul în fața participanților, într-un interval de maxim 6 minute.

Fiecare proiect are un ambasador care îl promovează și îl susține. Ambasadorii au câte 3 minute în care să își motiveze sprijinul pentru proiectul preferat și să motiveze donatorii să investească în el, licitând.

Donațiile se pot face pe loc în cadrul evenimentului online dar și prin transfer bancar, după eveniment. Exista și posibilitatea de a dona produse, spațiu de lucru, ore de voluntariat, servicii pro bono sau alte bunuri și servicii necesare proiectului.

10% din sumele donate vor fi direcționate către fondul administrativ al Fundației Comunitare Buzău, urmând să acopere costul organizării evenimentului și a cheltuielilor aferente gestionării implementării proiectului, a informării donatorilor și a suportului oferit beneficiarilor.

Urmărește înregistrarea evenimentului online

Termeni și condiții, link-uri utile

Sediu: Str. Victoriei nr. 9, Buzău, Jud Buzău

Plati securizate 3D Secure prin Netopia Mobil Pay. Visa, Mastercard, Netopia