Cercul de Donatori Buzău

Fii parte din schimbarea pe care ți-o dorești în Buzău!
Susține proiectele de la Cercul de Donatori Buzău!

Hotel Pietroasa, 11 decembrie ora 18:00

Ce este Cercul de Donatori Buzău

Cercul de Donatori este un eveniment la care pot participa toți buzoienii. Împreună vom avea ocazia să vedem pe scenă prezentările a trei proiecte. Nu e vorba de orice proiecte ci despre trei idei de îmbunătățire a traiului în comunitatea buzoiană, puse în practică de ONG-uri ori grupuri de inițiativă. Fiecare proiect va avea la dispoziție 6 minute să ne convingă că merită să existe. Dacă ne conving, îl putem susține cu bani, timp, cunoștințe, expertiză, spațiu de lucru și orice alte resurse necesare. În felul acesta, împreună punem umărul la dezvoltarea comunității buzoiene.

Proiecte selectate

(În ordine alfabetică)

ART 3,14

Obiective
  • realizarea de ateliere de teatru/film și public speaking pentru elevii/profesorii din Hasdeu și din alte școli ale comunității buzoiene;
  • participarea la festivalurile naționale de teatru pentru liceeni și studenți: RELIEF, Festivalul Național ”Florian Pittiș”, Serile Teatrului Studențesc, Ideo Ideis etc.
  • participarea la festivalurile naționale de film pentru liceeni: Boovie, Filmmic, etc.
  • consolidarea parteneriatului de public speaking cu cele, două școli din Focșani – Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” și Liceul Pedagogic ”Spiru Haret” – și, ulterior, organizarea unui concurs regional de public speaking;
Caravana cu moașe

Obiective
  • creşterea nivelului de cunoştinţe despre aparatul reproducător, etapele sarcină, naştere, lehuzie şi dobândirea de informaţii veridice privind practica anticoncepţională şi alăptarea;
  • menţinerea şi promovarea unui status fizic şi psiho-emoţional la cote ideale pe parcursul etapelor vizate precum şi formarea şi dezvoltarea unor deprinderi de bază privind igiena generală şi intimă cu scopul prevenirii BTS ;
  • conştientizarea riscurilor şi a posibilelor devieri de la normalitate, învăţarea atitudinilor corecte şi pregătirea adecvată pentru statutul de viitori părinţi.
Salvaţi Bâsca Mare

• Obținerea de suport pentru salvarea râului Bâsca Mare
  • Creșterea unui ONG local care să protejeze, promoveze și dezvolte comunitatea locală;
  • Conștientizarea comunității locale asupra importanței de implicare în protejarea naturii;
  • Creșterea randamentului turistic prin introducerea răului Bașca Mare în circuitul turistic de aventură.

De ce să participi la Cercul de Donatori Buzău

Cercul de Donatori este o ocazie unică de vedea LIVE cum ideile se transformă în realitate iar tu să fii parte din această magie. În plus, ai șansa de a intra în contact cu oamenii cu inițiativă și spirit civic din Buzău și cu ONG-urile ce ajută la dezvoltarea comunității.

Unde: Hotel Pietroasa

Cum a fost la prima ediție a Cercului de Donatori Buzău - 29 mai 2019, în București

Unde: Hotel Pietroasa

Cercul de Donatori este un mecanism de strângere de fonduri care face parte din rețeaua națională TFN România, o inițiativă a Fundației Comunitare Buzău cu sprijinul Asociației pentru Relații Comunitare și The Funding Network, susținut în Buzău de localnici care iubesc comunitatea buzoiană și cred în schimbările aduse de implicarea socială a fiecăruia.

Fundația Comunitară Buzău e un instrument al societății civile ce investește în dezvoltarea comunității buzoiene, folosind resurse locale.

CONT: RO40RNCB00961657713300001