Deocamdata

Grupul de initiativa

Intre mai si iulie 2019 dorim sa infiintam legal Fundatia Comunitara Buzau. Pana atunci, suntem Grupul de Initiativa, si functionam sub egida ARC.

Grupul de inițiativă ce sprijină înființarea Fundației Comunitare Buzău a fost format gradual, pornind de la 2-3 oameni. S-au alăturat grupului buzoieni care locuiesc în Buzău sau alte localități din județ, dar și buzoieni care au plecat înspre alte orașe din țară și din străinătate.

De asemenea, avem in echipa buzoieni care, dupa mai mult de un deceniu petrecut in Bucuresti, au ales sa se intoarca si sa isi investeasca fortele in judetul din care au plecat. Cu toții avem o motivație comună, aceea de a dori să contribuim la dezvoltarea comunităților din Buzău în care ne-am născut, am crescut sau locuim.

Mai jos găsiți lista celor care fac parte la acest moment din grupul de inițiativă. Dacă vrei să te alături grupului, te rugăm

completează acest formular.

Aura Cășaru - Fundația Comuntară Buzău

Aura Cășaru

Trezorier, strategie, executiv
Aura provine din Bisoca unde a fondat Asociația Zestrea Bisoceană și coordonează școala de meșteșuguri si întreprinderea socială Artă și Tradiții Bisocene.
Andreea Simion - Fundația Comuntară Buzău

Andreea Simion

Comunicare, Board
Andreea are rădăcini moldovenești și ani de voluntariat la activ, locuiește de aproape 2 ani în Buzău și contribuie la dezvoltarea întreprinderii locale Fabrica de Vopseluri Buzău.
Andrei Teșcan - Fundația Comuntară Buzău

Andrei Teșcan

Fundraising, Executiv
Andrei a revenit în Buzău după 10 ani petrecuți în publicitate online și acum încearcă să pună bazele unei afaceri online cu o componentă socială.
Claudia Ichim - Fundația Comuntară Buzău

Claudia Ichim

Fundraising, Board
Claudia este psiholog clinician, formator, precum și lider de Cercetași, fiind co-fondatoare a Centrului local " Cercetași în Țara Luanei"- Buzău.
Dana Andre - Fundația Comuntară Buzău

Dana Andrei

Fundraising, Board
Dana este psihoterapeut și fondator al Asociației Româno - Canadiane Sf. Anton dedicată copiilor talentați în artă și patrimoniului cultural istoric local.
Irina Geabot - Fundația Comuntară Buzău

Irina Geabot

Imagine, executiv
Irina este psihoterapeut și își dorește să viruseze Buzăul cu ideea că fiecare dintre noi are un cuvânt de spus, o contribuție de adus și că împreună suntem puternici.
Marina Neagu - Fundația Comuntară Buzău

Marina Neagu

Comunicare, strategie, board
Marina provine din Vadu Pașii, jud. Buzău, dar locuiește acum în București. Lucrează în domeniul dezvoltării și regenerării urbane, fiind membru fondator al MKBT: Make Better.
Narcisa Dumitru - Fundația Comunitară Buzău

Narcisa Dumitru

Comunicare, Executiv
Narcisa este gălățeancă, a lucrat 12 ani în comunicare în turism în București iar în 2017 s-a mutat împreună cu familia în județul Buzău. Narcisa scrie despre călătorii pe TravelGirls.ro
Raluca Popescu - Fundația Comuntară Buzău

Raluca Popescu

Fundraising, Board
Raluca activează în sectorul non-guvernamental din 2010, în domeniul social și ulterior în educație. În prezent lucrează pentru Fundația Regală Margareta a României. Din 2018 a fondat Coach Your Future unde activează ca și coach.
Răzvan-Gabriel Popa - Fundația Comuntară Buzău

Răzvan-Gabriel Popa

Board of advisors

Răzvan este director executiv al asociației Ținutul Buzăului, entitatea care oferă cadrul legal Geoparcului cu același nume, și doctorant în vulcanologie la ETH Zurich.

Grupul de Initiativa

Vă așteptăm să construim împreună un Buzău mai prietenos, mai deschis, mai curat, mai implicat, mai educat, mai creativ și mai prosper.

Fundația Comunitară Buzău pe


© Toate drepturile rezervate Fundația Comunitară Buzău.