ÎMPREUNĂ
PROTEJĂM
BUZĂUL

O CAMPANIE DE STRÂNGERE DE FONDURI ORGANIZATĂ DE FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUZĂU ÎN PARTENERIAT CU CRUCEA ROȘIE - FILIALA BUZĂU

DONEAZĂ: RO83RNCB0096165771330003

România se află în stare de urgență națională din cauza pandemiei cu noul coronavirus Covid-19. Acesta este un virus care se răspândește extrem de rapid iar Buzăul se află pe harta județelor infectate. Acum este momentul să luăm măsuri de prevenție în ceea ce privește echiparea Spitalului Județean de Urgențe, a medicilor de familie din județ, a centrelor DGASPC.

Împreună protejăm Buzăul!

CARE SUNT NEVOILE REALE ACUM

Este momentul să ne gândim la cei mai vulnerabili dintre noi, cei mai expuși la pandemia COVID-19. Primii dintre ei sunt cadrele medicale ce intră zi de zi în contact cu pacienții, le oferă primul ajutor, îi vizitează acasă, în stadiul de izolare. În acest moment, este nevoie să ne unim și să le oferim posibilitatea acum acelor oameni să își facă meseria în siguranță, pentru a putea ajuta cât mai mulți buzoieni.

Aparatură medicală pentru Spitalul Județean de Urgență Buzău: videolaringoscoape, ventilatoare mecanice, circuite ventilator unica folosinta, circuite aspiratii cu circuit inchis 72H, kit-uri high hlow.

Echipament de protecție și dezinfectanți pentru Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, medicii de familie din județul Buzău si DGASPC: combinezoane, manusi protectie, masti chirurgicale, masti FPP3, ochelari protectie, halate chirurgicale impermeabile, viziere reutilizabile, halate unica folosinta, Biclosol tablete dezinfectante, Dezinfectant Aniosgel 85 NPC 1l.

Informații, consultanță, contacte referitoare la achiziția de echipamente medicale, în contextul unui stoc redus.

CUM POȚI DONA

Donații prin transfer bancar

Cont: RO83RNCB0096165771330003 deschis la BCR Buzău

BIC: RNCBROBU

Contul este special deschis pentru această cauză.

Sponsorizări persoane juridice

Descarcă un contract de sponsorizare

CU CARDUL BANCAR

Simplu, rapid, în siguranță

Donează 2 Euro prin SMS LA 8837 cu textul: BUZAU

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

TOTAL DONAȚII: 219136 lei

cifre actualizate în 31 martie 2020, ora 13:00

donații prin transfer bancar de la 79 persoane fizice

Sume între 10 și 2000 lei/persoană

9918 RON

donații cu cardul de la 59 persoane fizice

Sume între 35 și 1000 lei/persoană

17650 RON

donații de la companii și asociații

ASOCIATIA HOMO NOSCE TE IPSUM - 8000 lei
MGM Electrica 2006 SRL - 1000 lei
Ideon Interactive APPS SRL - 150 lei
Vest Sped SRL - 2500 lei
DADA COMAPEL SRL - 2000 lei
Agro Bicost SRL - 4000 lei

36 000 Euro

finanțare pentru 2 ventilatoare mecanice de la BRD Groupe Societe Generale, prin #FondulDeUrgenta gestionat de Asociația Pentru Relații Comunitare

Donații

În spatele oricărei companii există oameni. Echipa Autonom a decis să dea tot ce are mai bun pentru cei din jurul nostru și pentru binele comun. Prin urmare, Autonom a pus la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 2 luni cu posibilitatea de prelungire), o mașină din flota sa din Buzău, pentru că Fundația Comunitară Buzău are nevoie de mobilitate în misiunea sa.

Crucea rosie

Perioada grea prin care trecem cu toții ne izolează unul de altul. În același timp, este necesar să fim mai uniți ca nicicând, spre binele nostru. Acum este momentul să fim solidari și să oprim împreună extinderea virusului COVID-19 în Buzău.

Fundația Comunitară Buzău și-a rearanjat prioritățile, iar în acest moment cea mai importantă este colaborarea cu comunitatea și organizațiile locale pentru a susține cadrele medicale buzoiene. Ne unim forțele cu Crucea Roșie - Filiala Buzău și chemăm alături de noi companiile locale și autoritățile în vederea identificării celor mai bune soluții, în contextul dat. Fundația Comunitară Buzău și Crucea Roșie fac apel la buzoieni și companiile locale să doneze prin transfer bancar, astfel încât, cu ajutorul partenerilor noștri și al rețelei dezvoltate în timp, să putem aproviziona medicii din Buzău cu: videolaringoscoape, ventilatoare mecanice, circuite ventilator unica folosinta, circuite aspiratii cu circuit inchis 72H, kit-uri high hlow, combinezoane, manusi protectie, masti chirurgicale, masti FPP3, ochelari protectie, halate chirurgicale impermeabile, viziere reutilizabile, halate unica folosinta, Biclosol tablete dezinfectante, Dezinfectant Aniosgel 85 NPC 1l. Listele cu materialele necesare sunt puse la dispoziție de către instituțiile și organizațiile cu care colaborăm.

Eforturile noastre, ale tuturor buzoienilor, sunt necesare acum, pentru această situație urgentă. Este extrem de important să dotăm personalul medical cu echipament de protecție. De asemenea, avem mereu în calcul să investim donațiile în soluții cu impact cât mai mare, pe termen cât mai lung, așa că vom aloca sume importante pentru aparatura medicală necesară Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Toate aceste eforturi sunt pentru toți buzoienii care pot ajunge în situația de a avea nevoie de servicii medicale în următoarea perioadă, în contextul pandemiei cu noul coronavirus.

Fundația Comunitară Buzău își unește forțele cu Filiala Buzău - Crucea Roșie, în acțiunea de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență Buzău și medicii de familie din județul Buzău. Filiala Buzău - Crucea Roșie se ocupă în cadrul acestei acțiuni de donarea de echipamente de protecție și distribuirea lor prin intermediul rețelei de voluntari. Fundația Comunitară Buzău se ocupă de strângerea de fonduri pentru achiziția de aparatură medicală și suplimentarea echipamentelor de protecție și dezinfectanți.

Crucea rosie

Donează și tu! Împreună protejăm Buzăul!

Informații utile

• Produsele necesare vor fi achiziționate de către Fundația Comunitară Buzău și donate apoi beneficiarilor.
  • Beneficiarii nu primesc donații în bani din partea Fundației Comunitare Buzău ci doar produse (aparatură medicală, echipamente de protecție, dezinfectanți)
  • Ținem legătura cu beneficiarii și actualizăm lista celor necesare.
  • În urma achizițiilor, putem pune la dispoziție, în mod public toate documentele financiare corespunzătoare tranzacțiilor.
  • Echipa Fundației Comunitare Buzău lucrează în mod voluntar și alocă resurse în mod gratuit pentru campania "Împreună protejăm Buzăul"
  • Fondurile colectate în cadrul acestei campanii vor merge 100% către achiziția de materiale necesare beneficiarilor.
  • Poți susține activitatea Fundației Comunitare Buzău, accesând acest link.
  • În această perioadă, echipa Fundației Comunitare Buzău lucrează de acasă, dar ne puteți contacta pe numărul 0750 720 049 sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. După ce depășim această perioadă de urgență, ne vedem cu drag și la sediul nostru din Str. Plevnei 36, Buzău.
  • În acest moment există o problemă cu stocurile de echipamente și aparatură medicală dar cu ajutorul partenerilor noștri de la Crucea Roșie, Asociația pentru Relații Comunitare și rețeaua de Fundații Comunitare din România, avem acces la furnizori de încredere.

RAPORT DONAȚII

500 halate protecție - Spitalul Județean de Urgență Buzău

26 martie 2020

Astăzi am primit și am livrat, cu ajutorul voluntarilor Crucea Rosie Buzau, primul lot de 500 de halate de protecție de unică folosință, la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

2000 mănuși sterile - Patronatul Medicilor de Familie Buzău

30 martie 2020

Am livrat astăzi Patronatului Medicilor de Familie din Buzău o primă tranșă de 2000 de mănuși de protecție destinate examinării pacienților. Organizația va împărți mănușile medicilor de familie înscriși. Vor urma și altele.

1500 mănuși sterile - Centrul de urgență DGASPC

30 martie 2020

Am livrat astăzi o primă tranșă de 1500 de mănuși sterile de protecție Centrul De Urgențe DGASPC. Vor urma și altele.

raport achizitii

PARTENERI MEDIA

Termeni și condiții, link-uri utile

Sediu: Plevnei 36, Buzău, Jud Buzău